rahbari
تاریخ : چهارشنبه 10 شهريور 1395

دکتر طاهر اقدم قائم مقام رییس دانشگاه :

اگر می خواهیم انقلابمان سرزنده بماند باید نام و یاد شهدا را زنده نگهداریم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر علی اکبر طاهر اقدم قائم مقام رییس دانشگاه  در جلسه هماهنگی ستاد یادواره شهدای بهداری رزمی شمالغرب کشور با گفتن این مطلب افزود: برگزاری این یادواره در راستای زنده نگهداشتن یاد و نام شهدای بهداری رزمی و ادامه راه پرافتخار آنهاست .
محد حسن هدایی مسئول اجرایی یادواره در این جلسه با اعلام برنامه های یادواره ، زمان برگزاری کنگره را فصل پاییز سال جاری اعلام کرد وگفت : تعداد شهدای بهداری رزمی که تاکنون در پنج استان شمالغرب کشور احصا شده اند بیش از 320 نفر می باشد.
وی افزود: زندگی نامه و وصیت نامه شهدا در دو جلد کتاب به نام امدادگران عاشورایی به چاپ خواهد رسید .وی همچنین خاطر نشان کرد : درحاشیه برگزاری اجلاس یادواره ، نمایشگاههایی نیز برگزار خواهد شد .
  • توسط علی همراهی
  • در 1395/06/10