logo

rahbari
تاریخ : چهارشنبه 20 شهريور 1392

ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

ضمن عرض تبریک به تمامی پذيرفته شدگان آزمون سراسری سال 1392 این دانشگاه و خانواده محترم پذیرفته شدگان نهایی
باستحضار می رساند ثبت نام در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دو مرحله صورت میگیرد.
در مرحله اول پس از اعلام نهایی اسامی پذیرفته شدگان توسط سازمان سنجش پذیرفته شده لازم است برای اطلاع از زمان ثبت نام اینترنتی به آدرس دانشگاه مراجعه و ضمن مطالعه اطلاعیه های منتشره منتظر اعلام زمان ثبت نام اینترنتی دانشگاه باشد تا در روزهای اعلام شده توسط دانشگاه اقدام به ثبت نام اولیه نماید . و پس از دریافت کد رهگیری و مطالعه اطلاعیه بعدی با بهمراه داشتن مدارک اعلام شده در همین سایت در روزهای مشخص شده برای ثبت نام نهایی و ارائه اصل مدارک به دانشکده هایی که متعاقبا اعلام خواهد شد بصورت حضوری مراجعه نماید.
لطفا براي اطلاع از تاريخهاي ثبت نام  دانشگاه علوم پزشكي تبريز  از روز پنجشنبه 21/6/92 به سایت http://amouzesh.tbzmed.ac.ir مراجعه فرمائيد

• در چهارشنبه 20 شهريور 1392
  • ساعت 17