تاریخ : چهارشنبه 20 مرداد 1395

معاون درمان دانشگاه با كادر درمان بيمارستان شهداي بناب ديدار كرد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بناب دکتر علی تقی زادیه معاون درمان دانشگاه در مورخه 19/5/95 ضمن بازدید گروهی از بخش های بيمارستان  شهداو بررسی مشکلات آنان تسريع رفع نواقص و راه اندازی بخش NICU این بیمارستان را خواستارشدند.در جلسه ای كه در این بیمارستان با کادر پرستاری و درمان  شاغل ترتیب يافت ضمن پرسش و پاسخ و طرح مسائل،مشکلات این بیمارستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.قابل ذكر است در این ديدار از پروژه های عمرانی و بخش های بستری بیمارستان امام خمینی (ره) بازدید به عمل آمد. دکتر تقی زادیه ضمن بررسی مشکلات بخش ها رهنمودهای لازم را در جهت راه اندازی بخش های در دست اقدام این بیمارستان ارائه نمود.

• توسط امیرسینا فقیهی
  • تعداد بازدید 2063