تاریخ : دوشنبه 18 مرداد 1395

دسترسی دانشگاه به بانک اطلاعاتی Embase در آدرس www.embase.com توسط معاونت تحقيقات و فناوری وزارت بهداشت

-

به اطلاع می‌رساند دسترسی  دانشگاه علوم پزشکی تبریز به بانک اطلاعاتی Embase در آدرس www.embase.com توسط معاونت تحقيقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهيه و تامين شده است. اين بانک اطلاعاتی دربرگيرنده بيش از 31 ميليون رکورد مقالات از مجلات معتبر علوم پزشکی از سال 1947 ميلادی است. پوشش موضوعی اين بانک عمدتا شامل پزشکی باليتی، علوم پايه، بهداشت و داروسازی است. یکی از مهم‌ترین کاربردهای این بانک اطلاعاتی، جستجو و بهره‌برداری از آن برای انجام مطالعات مروری نظام‌مند (Systematic Reviews ) است.

• توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تعداد بازدید 1918