تاریخ : پنجشنبه 31 تير 1395

تشدید بازدید از داروخانه های بیمارستانی توسط معاونت غذا و دارو تبریز

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا وداروتشدید برنامه بازدید از داروخانه های بیمارستانی در دستور کار کارشناسان دارویی معاونت قرار گرفت.

دکتر آقاجانی مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر معاونت ضمن تاکید بر تشدید بازدید از داروخانه های بیمارستانی از وجود برنامه مدون جهت بازرسی از داروخانه های بیمارستانی و شبانه روزی تبریز و شهرستان ها در روزه های جمعه و تعطیلات رسمی خبر داده و همچنین مقرر کردند که گزاراشات نهایی بازدیدها به مسئولین بیمارستانی نیز ارائه شود. ایشان همچنین اظهار امیدواری کردند تمامی پروانه های تاسیس و مسئول فنی در طول سال جاری بصورت الکترونیکی صادر خواهند شد.

• توسط آمنه سلیمی
  • در 1395/04/31