تاریخ : پنجشنبه 31 تير 1395

پیام تبریک مدیر گروه فیزیوتراپی دانشکده توانبخشی

"فیزیوتراپی بازوی توانمند تیم پزشکی در درمان موثر بیمار است"

فیزیوتراپی می تواند به عنوان یکی از بازوهای توانمند تیم پزشکی جهت توانبخشی و نجات بیماران وارد عمل شده و جامعه ما را از زمین‌گیر شدن و ناتوانی گروهی از بیماران، جوانان و سالمندان که به دلیل درگیری های مختلف عضلانی اسکلتی ،حوادث و کهولت سن مشکل پیدا می‌کنند رهایی بخشد. فرارسیدن دوم مرداد سالروز استقلال حرفه ای فیزیوتراپی و روز فیزیوتراپی را به فیزیوتراپیست های عزیز تبریک عرض می نماییم. به امید روزی که با همت مسولین محترم کشوردر جهت رفع موانع موجود، همکاران این رشته ارزشمند به حقوق واقعی و استقلال حرفه ای رسیده و شاهد پیشرفت روز افزون گروه‌های فیزیوتراپی در عرصه های مختلف درمانی ،آموزشی و پژوهشی باشیم.
                                                                    دکتر صلاح زاده

• توسط امین حسنی زنوزی