تاریخ : دوشنبه 28 تير 1395

کنگره بین‌المللی بيماريهاي التهابي روده بزرگ(IBD) توسط مرکز تحقیقات گوارش و كبد دانشگاه علوم پزشكي تبريز برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تبريز، دكتر يعقوب مودب دبير اجرايي از برگزاري  کنگره بین‌المللی بيماريهاي التهابي روده بزرگ(IBD ) توسط مرکز تحقیقات گوارش و كبد دانشگاه علوم پزشكي تبريز  خبر داد.

دكتر مودب اعلام كرد مهمانان اين كنگره را از اساتيد محترم و به نام كشور و نيز مهمانان خارجي از كشورهاي آمريكا، تركيه، جمهوري آذربايجان و ارمنستان حضور خواهند داشت.

دبير اجرايي كنگره افزود: محورهای اصلی این کنگره شامل چگونگي برخورد با بيماران، نحوه مراقبت از بيماران  (IBD ) بر اساس پروتكل وزارت بهداشت و درمان و بررسي آخرين دستاوردهاي علمي در خصوص  بيماريهاي التهابي روده بزرگ است .

این کنگره در تاریخ 30 و 31 تيرماه ماه  1395 در سالن شهيد شايان مهر دانشكده  پزشكي برگزار می‌شود . .

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1395/04/28