تاریخ : يکشنبه 27 تير 1395

گردهمایی تجلیل جبهه مقاومت و مدافعان حرم درمرکز قلب شهید مدنی تبریز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز قلب و عروق شهید مدنی تبریز، گردهمایی تحلیل جبهه مقاومت و مدافعان حرم با حضور اساتید و پرسنل مرکز برگزار شد.
در این جلسه سخنران ویژه حجت الاسلام حاج آقا نظری به تبیین جنایات وقیحانه  گروهک تکفیری داعش بر مسلمانان مظلوم سوریه و عراق پرداخته، رشادت ها و جانفشانی های جبهه مقاومت را در سرکوب این گروه تکفیری مورد بحث و بررسی قرار داد.
ایشان وحدت تمام اقشار شیعه و سنی و کشورهای اسلامی را تنها راه پیروزی و غلبه برظلم و استکبار  خوانده، بر لزوم حمایت های همه جانبه مادی و معنوی ملت غیور ایران علی الخصوص مردم همیشه در صحنه آذربایجان تاکید کرد.

• توسط صادق صادقی فر
  • در 1395/04/27