تاریخ : دوشنبه 14 تير 1395

تب برفکی در استان تحت کنترل است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر بهداد مدیر کل اداره دامپزشکی استان ضمن ارائه گزارشی در بیست ونهمین  جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان که در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریزتشکیل یافته بود در خصوص تب برفکی افزود:

تب برفکی ویژه استان ما نبوده وکل کشور وکشور های همجوار مانند عراق ، ترکیه ، آذربایجان و...درگیر این بیماری دامی هستند خوشبختانه در استان ما با تدابیر انجام یافته بویژه واکسیناسیون دامها که در اواخر خرداد خاتمه یافته ودر تیر ماه سالجاری تقریبا این بیماری دامی ریشه کن شده است وعلائمی تا به این روز مشاهده نگردیده است.

• توسط آمنه سلیمی
  • در 1395/04/14