تاریخ : يکشنبه 9 خرداد 1395
کد 2073

ویژه اعضای هیئت علمی

پذیرش مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش پزشکی ویژه اعضای هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی

متقاضیان محترم شرکت کننده در دوره مجازی مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش پزشکی ویژه اعضای هیات علمی لازم است ضمن ثبت نام در سایت گروه آموزش پزشکی نسبت به ثبت نام در سامانه سنجش که از اول خرداد ماه سال جاری در دسترس خواهد بود تواما اقدام نماید.

متقاضیان محترم شرکت کننده در دوره مجازی مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش پزشکی ویژه اعضای هیات علمی  لازم است ضمن ثبت نام در سایت  گروه آموزش پزشکینسبت به ثبت نام در سامانه  سنجش که از اول خرداد ماه سال جاری در دسترس خواهد بود تواما اقدام نماید.

• توسط اولدوز یدرنجی
  • تایید شده پروین جوادی