تاریخ : شنبه 8 خرداد 1395
کد 2070
مراسم تکریم و معارفه قائم مقام  معاون آموزشی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و دبیر شورای آموزش مداوم استان با حضور دکتر صومی رئیس دانشگاه ،دکتراصلان آبادی معاون آموزشی ، استاد ارجمند دکتر محبوب، دکتر طاهر اقدم قائم مقام رئیس دانشگاه ، روسای دانشکده ها و  اعضای هیات علمی در محل سالن بزرگ EDC برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات دکتر وحید زمان زاده و دکتر جاوید صفا ،دکتر جلال حنایی بعنوان مدیر تحصیلات تکمیلی و قائم مقام معاون آموزشی دانشگاه ودکتر سید حسین اجاقی به عنوان دبیر شورای هماهنگی وبرنامه ریزی آموزش مداوم  استان معرفی شدند.
گفتنی است در این مراسم ریاست ومعاون محترم آموزشی دانشگاه به بیان اهداف ورسالتهای آموزشی پرداخته وتوجه ویژه به محور بسته های دوازده گانه وتحول ونوآوری در آموزش پزشکی وعدالت آموزشی و ماموریتهای و اسپاری به منطقه 2 را جزو اولویت های آموزشی عنونان کردندو خواستار اهتمام جدی کلیه همکاران حوزه معاونت آموزشی  به این نکته شدند.
در پایان با اهداء هدایا و لوح تقدیر از جانب ریس دانشگاه ومعاونت آموزشی از زحمات این عزیزان تقدیر وقدردانی گردید.
آلبوم تصاویرمراسم تکریم ومعارفه قائم مقام معاون آموزشی و مدیر تحصیلات تکمیلی ودبیر شورای هماهنگی وبرنامه ریزی آموزش مداوم

• توسط پریسا بهشتی
  • تایید شده پروین جوادی