تاریخ : شنبه 8 خرداد 1395
کد 2054

بازدید دکتر صومی از بخش های مختلف حوزه سلامت در سراب

دکتر صومی در سفر خود به شهرستان سراب از بیمارستان در حال احداث،دانشکده علوم پزشکی و بخش هایی از بیمارستان سراب بازدید کرد
دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از روند اجرایی احداث بیمارستان 165 تختخوابی شهرستان سراب بازدید کرد.
وی از نزدیک در جریان پیشرفت طرح قرارگرفت و با تاکید بر تسریع در عملیات اجرایی و ضرورت تحویل پروژه تا پایان فصل کاری سال جاری اظهارکرد: بلافاصله بعد از تحویل بیمارستان جدید به بهداشت و درمان ،تجهیز بیمارستان شروع خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سراب ایجاد مرکز دیالیز و اصلاح نقشه های مورد نظر را خواستارشد.
.دکتر صومی همچنین از روند اغاز ساخت کلینیک تخصصی بیمارستان سراب بازدید و تسریع در اتمام این پروژه را مورد تاکید قرارداد.
گفتنی است کلینیک تخصصی بیمارستان سراب با اعتباراولیه 6 میلیارد ریال و در زمینی به مساحت 1800مترمربع در کنار ساختمان بیمارستان جدید در حال احداث می باشد.

همچنین در نشست مشترک دکتر صومی بادکتر داودی  نماینده منتخب سراب و مسئولان حوزه سلامت مسائل و مشکلات حوزه بهداشت ،درمان و نیز دانشکده علوم پزشکی سراب مورد بررسی قرارگرفت.

• توسط جواد عباسزاده
  • تایید شده پروین جوادی