rahbari
تاریخ : شنبه 8 خرداد 1395
کد 2032

به آگاهی می رساند که جمع آوری دارو از سطح عرضه (ریکال دارو)، در سراسر دنیا امری مرسوم و طبیعی بوده و برای هر دارویی که ایراداتی در فرمولاسیون، بسته بندی، نگهداری و ... داشته باشد با اطلاع رسانی سریع و به موقع این فراخوانی از سطح عرضه صورت می گیرد .

در مورد ویال پنی سیلین 000/200/1 واحد شرکت داروسازی جابرابن حیان با سری ساخت 4M 1404 و تاریخ تولید 3/2016 نیز برابر اطلاع رسانی بعمل آمده توسط سازمان غذا و دارو و به علت احتمال آلودگی و ایراد در فرمولاسیون داروی مذکور از سطح عرضه جمع آوری و به شرکت تولید کننده عودت داده می شود. (پیوست)

ضمنا از واحدهای بهداشتی و درمانی دولتی و خصوصی و داروخانه های موجود در استان آذربایجان شرقی موردی از خرید داروی مذکور گزارش نگردیده و جای هیچگونه نگرانی در این مورد وجود ندارد .

روابط عمومی معاونت غذا و دارو

آلبوم تصاویراطلاعیه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد جمع آوری ویال پنی سیلین 000/200/1 واحد داروسازی جابرابن حیان

• توسط آمنه سلیمی
  • در 1395/03/06