تاریخ : سه شنبه 28 ارديبهشت 1395
کد 1961

امضای تفاهم نامه همکاری مشترک مابین مديريت روابط بین الملل دانشگاه و دانشگاه بغداد

-

مدیریت روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تبریز و اداره مشاوره دانشکده دامپزشکی دانشگاه بغداد، با همکاری مرکز تحقیقات ایمونولوژی تفاهم نامه همکاری جهت گسترش ارتباطات علمی و آموزشی امضا نمودند. این تفاهم نامه که در تاریخ 27 اردیبهشت 95 در محل مرکز تحقیقات ایمونولوژی به امضا رسید شامل بر 5 بند می باشد و در آن به گسترش همکاریها جهت پیشبرد امور پژوهشی و آموزشی و نیز مبادله اساتید و دانشجویان تاکید شده است. در این جلسه دکتر انتصار الرماحی و دکتر بها فخری حسین به نمایندگی از طرف عراقی و دکتر بهزاد برادران به نمایندگی از طرف ایرانی حضور داشتند.

• توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده رضا محمدی نسب