rahbari
تاریخ : يکشنبه 19 ارديبهشت 1395

مردم موارد تخلف را به وزارت بهداشت اطلاع دهند

سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: هر دریافت اضافه ای غیر از صورتحساب بیمارستان تخلف است/ مردم موارد تخلف را به وزارت بهداشت اطلاع دهند

به گزارش وبدا دکتر ایرج حریرچی سخنگوی  وزارت بهداشت در مورد رسیدگی به پرونده های زیرمیزی اعلام کرد: هر گونه دریافتی خارج از صورتحساب بیمارستان در تمام بیمارستان های کشور تحت هر عنوان، تخلف است و مردم به جز صندوق بیمارستان و صورتحسابی كه بیمارستان صادر می كند هیچ پرداخت اضافه ای را برای درمان در بیماستان نداشته باشند.

قاِئم مقام وزارت بهداشت در این مورد خاطرنشان کرد: البته آمارها نشان می دهد كه بعد از اجرای طرح تحول سلامت دریافت های غیر متعارف کاهش چشمگیر داشته است.

وی با اشاره به پیگیری پرونده های بیماران توسط وزارت بهداشت گفت: ما با یک روش علمی، از سوی نهادی خارج از وزارت بهداشت، بعد از گذشت یک هفته الی یک ماه از ترخیص بیمار، به طور سیستماتیک با بیماران و خانواده های آنان تماس گرفته و این موارد را پیگیری می کنیم.

دکتر حریرچی در پایان گفت: بیماران و خانواده آنها نیز اگر با موارد درخواست دریافت مبلغ بیش از موارد قید شده در صورتحساب مواجه شدند می توانند مورد تخلف را به سامانه تلفنی 1690
اطلاع دهند تا برخورد قانونی با این موضوع صورت گیرد.
منبع خبر:

• توسط سید جمال حسینی اقدام