تاریخ : پنجشنبه 2 ارديبهشت 1395
نشست تخصصی سه روزه کار گروه ترافیک وحوادث جاده ای از تاریخ 95/1/31 لغایت 95/2/2 با محورهای تشکیل بانک اطلاعاتی متخصصین وصاحبنظران حوزه ترافیک ، نهایی نمودن کوریکولوم کارشناسی ارشد در حوزه پیشگیری از حوادث ترافیکی ونیز تدوین کوریکولوم دکتری تخصصی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه ،  که این نشست تخصصی با حضور دکتر اصلان آبادی معاون  آموزشی دانشگاه ونیز فرماندهان پلیس راهور ناجا همچنین حضور اساتید صاحبنظر در حوزه ترافیک وپیشگیری از حوادث جاده ای از دانشگاه های علوم پزشکی کشور در مرکز کشوری مدیریت سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مدت سه روز برگزار شد .
  • تایید شده پروین جوادی
  • در 1395/02/06