English فارسی
logo

تاریخ : شنبه 14 فروردين 1395

دکتر محمد حسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به همراه اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه با اساتید ، اعضای هیات عملی ، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه به مناسبت عید نوروز دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز این دیدارصمیمی با حضور پرشور کلیه اعضای خانواده ی بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تبریز در محل باشگاه اساتید و کارمندان این دانشگاه امروز از ساعت 11 الی 13 بطول انجامید.
به گزارش فوق دراین جمع صمیمی دکتر صومی و معاونین و دیگر اعضای هیات رئیسه آروزی سالی پراز سلامتی وموفقیت برای کلیه اعضای جامعه کردند.
تصاویر مربوط به این دیدار در گالری تصاویر صفحه اصلی دانشگاه به آدرس tbzmed.ac.ir  موجود میباشد.

• در شنبه 14 فروردين 1395
  • ساعت 13
  • توسط فاطمه دایی
  • در 1395/01/14