تاریخ : شنبه 14 فروردين 1395

بازدید تیم نظارت بر درمان دانشگاه در ایام تعطیلات نورورز 95 از مراکز

روز 12 فروردین ودر آخرین روزهای تعطیلات نوروزی سال 95 کارشناسان ستاد معاونت درمان از مرکز آموزشی درمانی سینا تبریزبازدید نمودند و ضمن تبریک سال نو به همکاران، از نحوه ارائه خدمات در روزهای تعطیل جویا شدند .به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این بازدید از بخش آی سی یو مرکز آموزشی درمانی سینا نیز بازدید به عمل آمد .

بازدید مدیر پرستاری دانشگاه بهمراه کارشناسان حوزه معاونت درمان از بخش  ccuبیمارستان الغدیر تبریز

مدیرپرستاری دانشگاه به همراه کارشناسان حوزه معاونت درمان از بخش های ویژه بیمارستان شهید محلاتی در روز سیزده فروردین بازدید کردند و از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات قرار گرفتند.

بازدید تیم نظارت بر درمان دانشگاه از بیمارستان 522 ارتش در ایام تعطیلات نوروزی سال 95

• توسط بهرام فرجی
  • تایید شده پروین جوادی