تاریخ : پنجشنبه 27 اسفند 1394

نشست صمیمی رئیس دانشگاه با دانشجویان خارجی

دکترصومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دیدار کرد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نشست صمیمی رئیس دانشگاه  با دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضوردکترطاهر اقدم، قائم مقام ریاست دانشگاه، دکترآقازاده معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتراصلان آبادی معاون آموزشی،حاج آقا نصرتی مدیر حراست دانشگاه و دهقانی مدیرامور دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
 در این جلسه دکترمحمدحسین صومی ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو شمسی اظهار داشت : بنای تلاش مجموعه دانشگاه در جهت تسهیل امور دانشجویان است و اگر مشکلی متحمل دانشجویان عزیز است به جد در جهت حل و فصل آن اقدام میکنیم.
  نماینده دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تشکراز رئیس دانشگاه رضایت خود را از مجموعه دانشگاه و خدمات ارائه شده بیان نمود.

• توسط فاطمه دایی
  • در 1394/12/27