rahbari
تاریخ : جمعه 16 بهمن 1394

با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسئولان استانی، 50 دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس 115 آذربایجان شرقی افزوده شد.

50 دستگاه آمبولانس به مجموعه اورژانس آذربایجان‌شرقی افزوده شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سیدحسن قاضی زاده هاشمی در آیین تحویل این آمبولانس‌ها به دانشگاه علوم پزشکی تبریز از طریق پیام رادیویی، از زحمات و تلاش‌های پرسنل اورژانس 115 قدردانی و اظهار کرد؛ خوشحالیم که تعدادی از آمبولانس‌های جدید در خدمت شما برای خدمت بهتر به مردم قرار می گیرد.
وی اظهار امیدواری کرد؛ ظرف شش ماه آینده تمام ناوگان اورژانس زمینی استان آذربایجان‌شرقی جدید باشد و در آینده نزدیک نیز اوژانس هوایی را با پیشرفته‌ترین امکانات علاوه بر آنچه که اکنون استفاده می‌شود در خدمت مردم قرار دهیم.
براساس این گزارش؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عصر پنجشنبه با هدف شرکت در جشن انقلاب و همچنین به منظور افتتاح طرح‌های بهداشتی و درمانی به تبریز سفر کرده است.

• توسط پروین جوادی
  • در 1394/11/16