تاریخ : پنجشنبه 15 بهمن 1394

عصرامروز با استقبال استاندار، دکترهاشمی وزیربهداشت درمان و آموزش پزشکی وارد تبریز شد

دکتر هاشمی، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، عصر امروز وارد فرودگاه تبریز شد و مورد استقبال دکتر جبارزاده استاندار استان آذربایجانشرقی قرار گرفت .

به گزارش وابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکترسید حسن هاشمی در هشتمین سفر به استان آذربایجانشرقی در مراسم جشن پیروزی انقلاب اسلامی که با حضور دکترجبارزاده استاندار،  مدیران استان و دانشگاهیان در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد حضور یافتند.

دکتر هاشمی فردا، مرکز تصویربرداری امام رضا(ع)، بخش مسمومیت های مرکز سینا و ساختمان خون و انکولوژی کودکان را افتتاح خواهند کرد و در ادامه سفر خود در نماز جمعه این هفته تبریز،  پیش از خطبه ها  سخنرانی خواهند نمود.

• توسط پروین جوادی
  • در 1394/11/15