rahbari
تاریخ : شنبه 26 دي 1394

دیدار مجمع خیرین سلامت با نماینده ولی فقیه دراستان

جلسه مجمع خیرین سلامت استان باحضور دکترصومی رئیس دانشگاه ، دکتر طاهر اقدم قائم مقام رئیس دانشگاه، دکتر دبیری رئیس شورای کلانشهر تبریز، دکتر نجفی شهردار کلانشهر تبریز و دیگر اعضاء مجمع در دبیت حضرت آیت اله شبستری امام جمعه معزز تبریز تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دراین دیدار ابتدا حاج آقا مشهوری رئیس مجمع خیرین سلامت استان گزارشی از فعالیت های مجمع خیرین سلامت استان را ارائه نمودند.

سپس دکتر محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص روند فعالیت خیرین سلامت در راستای تأمین وارتقاء سلامت مردم استان و همکاری های بین بخشی توضیحاتی بیان داشتند.

درادامه دکتر دبیری و دکتر نجفی نیز طی سخنانی در مورد همکاریهای مورد نیاز در امر سلامت مردم اعلام  آمادگی نمودند.

در پایان حضرت آیت اله شبستری ضمن تشکر از فعالیت های خیرین ، ارشادات لازم را در این راستا را ارائه فرمودند.

• توسط پروین جوادی
  • در 1394/10/26