rahbari
تاریخ : سه شنبه 17 آذر 1394

عیادت سردار غلام عسگر کریمیان فرمانده سپاه عاشورا از سید حسن شکوری رزمنده و جانباز دوره دفاع مقدس

سردار غلام عسگر کریمیان فرمانده سپاه عاشورا از سید حسن شکوری رزمنده و جانباز دوره دفاع مقدس در بخش آی سی یواعصاب بیمارستان امام رضا (ع ) تبریز عیادت کرد . و برای وی شفای عاجل آرزو نمود .
در این عیادت  سرگرد زارعی فرمانده حوزه سه بسیج کارمندی شهید دستغیب وتعدادی از مسئولین سپاه عاشورا نیز سردارغلام عسگر کریمیان را همراهی می کردند .
سردارکریمیان  با پزشک معالج آقای سید حسن شکوری ، دکتر طاهری اقدم تلفنی تماس گرفته و حال عمومی وی را جویا شدند .
و در ادامه سردار کریمیان از پایگاه مقاومت بیمارستان اما رضا ( ع ) بازدید نمودند و آقای محمد هاشم نژاد گزارش مبسوطی در خصوص فعالیت های پایگاه ارائه نمودند.
و همچنین در این بازدید سرگرد زارعی در خصوص لوح تقدیری که پایگاه مقاومت امام رضا (ع) تبریز در در جشنواره مالک اشتر تهران از سردار نقدی بخاطر اینکه یکی از پایگاههای موفق کشور بود دریافت کرده بود گزارش داد.

• توسط صادق صادقی فر
  • در 1394/09/17