تاریخ : دوشنبه 9 آذر 1394

اتمام پروژه سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز

پروژه سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز به اتمام رسید.        به گزارش ایوب اندبیلی مسئول روابط عمومی معاونت دانشجوئی و فرهنگی با توجه به دستورالعمل وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی پروژه پایش سلامت روان دانشجویان جدیدالورود از اواسط مهر امسال با همکاری معاونت دانشجوئی ، معاونت آموزشی و کارشناسان اداره مشاوره دانشجویی کلید خورد و در مورخه 22/8/94 با اخذ بیش از هزار تست سلامت روان دانشجویان جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، سراب ، پردیس ارس در مقاطع  کارشناسی ،کارشناسی ارشد و PHD دکترای حرفه ای و رزید نت های بخشهای مختلف بیمارستانی  به اتمام رسید .
لازم به ذکر است که فاز دوم که شامل دانشجویان تمامی ورودیها می شود، بعداز آنالیز تست ها در وزارتخانه و اعلام دانشجویان آسیب پذیر برای اقدامات درمانی ، توانبخشی و پیشگیری های احتمالی ، اجرائی  می شود.

• توسط علی همراهی
  • در 1394/09/09