تاریخ : پنجشنبه 5 آذر 1394

بازدید دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی سفری یک روزه وارد تبریز شد و از مراکز پژوهشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر علی حمیدیه در ابتدای ورود به تبریز از مرکز پیوند استخوان بیمارستان شهید قاضی تبریز بازدید کرد.

وی سپس از نحوه پیشرفت پروژه در حال ساخت مرکز دیالیز بیمارستان امام رضا(ع) تبریز هم بازدید کرده و در جریان روند اجرای پروژه قرار گرفت.

حمیدیه سپس به مرکز تحقیقات سلول های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی رفت و از نزدیک در جریان توانمدی ها و برنامه های این مرکز پژوهشی قرار گرفت.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سپس از مرکز تحقیقات دارویی  این دانشگاه نیز بازدید کرده و با فعالیت های آن آشنا شد.

حضور در استانداری آذربایجان‌شرقی و شرکت در جلسه مشترک با استاندار از دیگر برنامه های حمیدیه است.

• توسط پروین جوادی
  • در 1394/09/05