آغاز به کار کنگره‌ی بین المللی تازه‌های بیماری‌های گوش، حلق و بینی

پنجشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۸ 360 1 دقیقه
آغاز به کار کنگره‌ی بین المللی تازه‌های بیماری‌های گوش، حلق و بینی

دومین کنگره‌ی بین المللی تازه‌های بیماری‌های گوش، حلق و بینی در تالار شهید شایانمهر دانشکده پزشکی امروز (19 تیرماه) آغاز به کار کرد

آغاز به کار کنگره‌ی بین المللی تازه‌های بیماری‌های گوش، حلق و بینی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور پزشکان و اسایید کشوری  و صاحبنظران کشورهای آمریکا، فرانسه، هلند، ایتالیا و ترکیه.
.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ،  مدیر گروه رشته‌ی ENT در این کنگره با بیان این‌که سال گذشته اولین کنگره‌ی، بین المللی تازه‌های بیماری‌های گوش، حلق و بینی در دانشگاه برگزار شد، گفت: سه نفر از اساتید ایرانی مقیم خارج از کشور را دعوت کردیم و استقبال خوبی از برگزاری این کنگره شد.
 
مسعود نادرپور افزود: انتظار داریم در دومین کنگره نیز برنامه‌های ما مورد استفاده قرار بگیرد تا بتوانیم با همکاری مسئولان دانشگاه و همکاران جوان دانشگاهی، آن را در سال‌های آتی نیز برگزار کنیم.
 
گفتنی است؛ دومین کنگره‌ی بین المللی تازه‌های بیماری‌های گوش، حلق و بینی ۲۰ تیرماه به کار خود پایان می‌دهد

شناسه مطلب 9379
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: