مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی EMRO

یکشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۷ 1139 2 دقیقه
مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت  در منطقه مدیترانه شرقی EMRO

انتصاب مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت NPMC بعنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی EMRO

مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت NPMC به پشتوانه ی دو دهه تجربیات ارزشمند ملی و بین المللی در زمینه آموزش و پژوهش در حوزه مدیریت سلامت، برای دومین بار از سوی سازمان جهانی بهداشت WHO بعنوان مرکز همکار این سازمان Collaborating Center  در منطقه ی مدیترانه ی شرقی EMRO برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ، در طول این دوره ی همکاری ، مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت (NPMC) پروژه های مورد توافق با سازمان جهانی بهداشت در زمینه ی آموزش و پژوهش در مدیریت سلامت را طراحی و در منطقه ی مدیترانه شرقی با 27 کشور تحت پوشش، پیاده سازی و اجرا خواهد نمود.

شایان ذکر است که ازجمله امکانات آموزشی  NPMC، سالن کنفرانس با ظرفیت 80 نفر، سالن  کنفرانس کوچک با ظرفیت 40 نفر، تعداد 6 کارگاه آموزشی هر یک به ظرفیت 15-12 نفر و سالن IT مجهز به 30 دستگاه کامپیوتر می باشد. کلیه این محیط های آموزشی مجهز به روزآمدترین امکانات کمک آموزشی و فضاهای آموزشی استاندارد می باشند. همچنین برای ایجاد تسهیلات شبانه روزی برای فراگیران برنامه های آموزشی، این مرکز مجهز به یک رستوران عالی به ظرفیت .150 نفر ، کافی شاپ به ظرفیت پذیرایی30 نفر و مجموعه هتل با 36  اتاق و ظرفیت 76 تخت است که متناسب برای استفاده مهمانان خارجی و داخلی می باشد.

شناسه مطلب 7319
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: