جلسه کلان منطقه 2 با حضور معاون محترم برنامه ریزی و هماهنگی وزارت بهداشت ودرمان

یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ 560 2 دقیقه
جلسه کلان منطقه 2 با حضور معاون محترم برنامه ریزی و هماهنگی وزارت بهداشت ودرمان

جلسه کلان منطقه 2 با حضور دکتر حق دوست معاون محترم برنامه ریزی و هماهنگی وزارت و بهداشت و درمان و روسای دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 2 برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ، دکتر حق دوست معاون محترم برنامه ریزی و هماهنگی وزیر ضمن ابراز خرسندی از تشکیل چنین جلساتی در راستای برنامه عملیاتی دانشگاهها ابراز داشت: تمامی دانشگاههای کلان منطقه 2 باید در خصوص هزینه های مربوطه با برنامه ریزی و نگاه به اصلاح فرآیند های اجرائی حرکت نمایند و اصلاح فرآیندها ی هزینه ای را جزو برنامه عملیاتی خود قرار داده و پیشنهادات و مشکلات مربوطه را به وزارت متبوع انعکاس دهند.
نظارت بر تمام واحد ها ی دانشگاهی اعم از بیمارستان ها ، بخش ها و دانشکده ها با محوریت حل مشکلات و مدیریت بر هزینه ها در تمام حوزه ها در اولویت کاری قرار بگیرد .
در ادامه دکتر صومی رئیس کلان منطقه 2 با ابراز خشنودی از حضور معاون محترم وزیر به بیان خلاصه ای از عملکرد کلان منطقه 2 در حوزه درمان و آموزش پرداخته و پیشنهادات ، راهکارها و  مشکلات مربوطه توسط روسا و معاونین درمان و آموزشی دانشگاههای کلان منطقه 2 در جلسه مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت.
در ادامه سفر معاون محترم وزیر جلسه ای اختصاصی با دانشجویان و استعداد های درخشان تشکیل و از نزدیک از نقطه نظرات و پیشنها دات دانشجویان در بهبود روند آموزشی دانشجویان برتر تبادل نظر گردید .
سپس درجلسه برنامه راهبردی دانشگاه ، دکتر حق دوست به استفاده از پتانسیل بسیار خوب کلان مناطق آمایشی اشاره نموده و درخواست نمودند وزارت از پیشنهادات و تجربیات عالی دانشگاههای کلان مناطق بی نصیب نمانند.
شناسه مطلب 6774
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: