اولین جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی سراب درتبریز برگزار شد

پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۵ 6075 1 دقیقه
اولین جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی سراب  درتبریز برگزار شد

.

 
دکترصومی در جلسه هم اندیشی بررسی مشکلات و مسائل شبکه بهداشت ودرمان سراب ،تامین نیروی انسانی برای بیمارستان و دانشکده علوم پزشکی سراب درآینده نزدیک از اولویت های ویژه ماست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دراین جلسه که دکتر حنایی قائم مقام آموزرشی دانشگاه و دکتر زمان زاده رئیس مرکز کشوری مدیریت سلامت ومسئولین شبکه ، دانشکده و بیمارستان شهرستان سراب نیز حضور داشتند ، دکتر صومی خواستار اهتمام جدی در بررسی وضعیت آموزشی دانشکده  ازنظر دانشجو و مدرسین آن وانجام اقدامات لازم در جهت افزایش کیفیت آموزشی شدند.
همچنین وی بر حل مشکلات مالی این حوزه نیز تاکید کرده و خواستار شفاف سازی و برآورد هزینه اثر بخشی این واحد شده واظهار داشت: بایستی کاری کنید که شاهد افزایش توانمندی در بخش های آموزشی ، بهداشت ودرمان در این دانشکده باشیم.
دراین جلسه بر رفع مشکلات چارت سازمانی ، جذب اعضای هیات علمی و پرسنل بومی تاکید شد.

شناسه مطلب 2324
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: