• تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 165
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛

کسب رتبه سوم کشوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نظام رتبه بندی لایدن Leiden در سال 2025

دانشگاههای علوم پزشکی تبریز، تهران و شهید بهشتی رتبه های برتر را در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور کسب کرده اند.

کسب رتبه سوم کشوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نظام رتبه بندی لایدن Leiden در سال 2025

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از گروه سیاست­ ها و راهبردهای کاربست نتایج تحقیقات (ترجمان دانش)، مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، نتایج نظام رتبه­ بندی لایدن در سال 2025 میلادی در دو نسخه سنتی و باز منتشر کرده است.
 در رتبه بندی نسخه سنتی، تعداد 12 دانشگاه علوم پزشکی از سراسر کشور موفق به حضور در این نظام رتبه‌بندی شده‌اند. در این میان، دانشگاه علوم پزشکی تهران (رتبه 235) و  دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (رتبه 383) رتبه‌های برتر و زیر 500 را در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به خود اختصاص داده‌اند.

 در رتبه ­بندی نسخه باز تعداد 25 دانشگاه علوم پزشکی موفق به حضور در این نظام رتبه بندی شده‌اند. 

دانشگاه‌های علوم پزشکی تبریز، تهران، شهید بهشتی،، شیراز و ایران به ترتیب موفق به کسب رتبه زیر 500  شده‌اند.

اطلاعات بیشتر درباره این خبر در آدرس https://www.leidenranking.com  در دسترس مخاطبان قرار دارد.

دانشگاههای علوم پزشکی تبریز، تهران، شهید بهشتی، شیراز و ایران رتبه زیر 500 را کسب کرده اند که مطابق با اهداف برنامه هفتم پیشرفت از اهمیت بالایی برخوردار است.
 

  • کد خبر : 96470