rahbari
تاریخ : چهارشنبه 23 مرداد 1398

با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و معاون وزیر بهداشت؛

جلسه هماهنگی مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تبریز برگزار شد

جلسه هماهنگی مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور همزمان با برگزاری چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی در تبریز با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر سیماسادات لاری معاون دانشجویی و فرهنگی وزیر بهداشت در جلسه هماهنگی مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با بیان این مطلب اظهار کرد: مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها در ایجاد امیدواری و روحیه مسئولیت پذیری در بین دانشجویان تلاش و روحیه ورزشی را به دانشجویان منتقل کنند.
وی با تاکید بر اینکه برای قهرمان شدن از جاهای دیگر نیرو تامین نکنید، اضافه کرد: برنامه ریزی و آماده سازی دانشجویان برای ما ارزشمند بوده و مهم فقط قهرمانی نیست؛ بلکه ایجاد امیدواری و نشاط در بین دانشجویان است.
 وی تاکید کرد: می‌توان ورزش‌های کم هزینه را جایگزین ورزش‌های کم مخاطب کرده و از این طریق مشارکت دانشجویان را افزایش داد که استفاده از توان انجمن‌های ورزشی نیز فرصت بسیار خوبی در این زمینه به شمار می‌آید.
دکتر محمد حسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه مفتخر هستیم که با دانشجویان و انسانهای بالنده‌ای نشست و برخواست داریم، گفت: امیدواریم چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، روزهای خوبی را برای ما رقم بزند.
 وی در پایان نسبت به برگزاری هرچه بهتر این المپیاد در طی سال‌های آتی ابراز امیدواری کرد.

• توسط بهزاد محمدعلیزاده
  • در 1398/05/23