تاریخ : يکشنبه 16 دي 1397

برگزاری کارگاه آموزشی دستگاه های مانیتورینگ قلبی توسط مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه

کارگاه آموزشی دستگاه های مانیتورینگ قلبی توسط مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه برگزار شد .
کارگاه آموزشی دستگاه های مانیتورینگ قلبی  در مورخ 10/10/97 با حضور بیش از 50  نفر از مسئولین و کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز تابعه دانشگاه و بیمارستان های خصوصی توسط مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه در محل سالن کنفرانس مرکز EDC  برگزار گردید.
به گزارش مدیریت تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی، در این جلسه مباحث مربوط به اصول عملکرد دستگاه های مانیتورینگ قلبی، نگهداشت دستگاه، عیب یابی اولیه، کنترل کیفی و کالیبراسیون دستگاه مطرح گردید و در آخر کاربری دستگاه به صورت عملی آموزش داده شد.

• توسط مهندس ابهری - معاونت درمان
  • تایید شده فاطمه دایی