تاریخ : چهارشنبه 23 آبان 1397

بازدید تیم ارتقای سلامت نظام اداری دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان میانه

مدیر ارزیابی عملکرد و بازرسی دانشگاه : پیگیر مشکلات و درخواستهای شبکه بهداشت و درمان میانه خواهیم بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز  به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان میانه، تیم بازرسی و بازدیدهای گروهی مدیریت ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی در مورخه 22 آبان 97 از واحدهای مختلف شبکه بهداشت و درمان میانه بازدید و عملکرد آنها را ارزیابی نمودند.
ابراهیم صومی مدیر ارزیابی عملکرد و بازرسی و پاسخگویی به شکایت دانشگاه در این رابطه گفت این تیم  ، تمامی واحدهای شبکه بهداشت  و درمان و بیمارستانهای برکت امام و خاتم الانبیا را مورد ارزیابی قرار داده و با توجه دستور العمل میزان رضایت دانشگاه بعدا اعلام خواهد شد .
دکتر سیمین فر مدیریت شبکه بهداشت و درمان نیز ضمن قدردانی از حضور بازرسین در مورد مشکلات و کمبودها سخن گفت .
ابراهیم  صومی رئیس گروه تیم ارتقای سلامت نظام اداری نیز قول مساعدت و پیگیری لازم را داد
گزارش تصویری:

• توسط خدیجه موسوی