تاریخ : پنجشنبه 31 خرداد 1397

دومین سمپوزیوم:

" کاربرد سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در بیماری‌های گوارش، کبد و پانکراس" برگزار می شود

ومین سمپوزیوم " کاربرد سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در بیماری‌های گوارش، کبد و پانکراس"با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی قطب آذربایجان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی دومین سمپوزیوم " کاربرد سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در بیماری‌های گوارش، کبد و پانکراس"با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز و مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی قطب آذربایجان در تاریخ 7 تیر ماه 1397 و با حضورد کتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می گردد.

محورهای سمپوزیوم:

1. نقش سلول های بنیادی در درمان  بیماری های گوارش، کبد و پانکراس

1. ژن درمانی و فناوری های همگرا در تشخیص و درمان بیماری های گوارش

1. پزشکی بازساختی در درمان بیماری های گوارش، کبد و پانکراس

1. استفاده از اگزوزوم‌ها در درمان بیماری‌های گوارشی

1. ایمونوسل‌تراپی در سرطان‌های گوارش،کبد و پانکراس

1. مدل‌های حیوانی در توسعه درمان پزشکی بازساختی دربیماری‌های گوارش

1. چالش های فناورانه در توسعه فرایندهای تشخیص و درمان بیماری های گوارش، کبد  و پانکراس (Idea Board)
گفتنی است این سمپوزیوم به آخرین نتایج علمی و دستاوردهای جهانی در راستای کاربرد پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی در تشخیص و درمان بیماری‌های گوارش، کبد و پانکراس خواهد پرداخت. برای نخستین بار در این همایش با تشکیل ایده بورد فرآیند نوآورانه حل چالش‌های موجود در بیماری‌های گوارش از طریق ایده پردازان و فناوران مورد اجرا قرار خواهد گرفت.

• توسط پروین جوادی
  • در 1397/03/31