تاریخ : سه شنبه 29 خرداد 1397

دانشکده مدیریت واطلاع رسانی پزشکی ، گروه مدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی برگزار می کند

دومین جلسه ژورنال کلاب مبتنی بر مسئله با عنوان ابتلای چندگانه : چالش ها واستراتژیهای پیش روی سلامت

زمان :دوشنبه 97.4.4 ساعت: 10
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دانشکده مدیریت واطلاع رسانی پزشکی ، گروه مدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی از علاقمندان دعوت بعمل می آورد.
دانشکده مدیریت واطلاع رسانی پزشکی تبریز ، گروه مدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی در خصوص دومین جلسه ژورنال کلاب مبتنی بر مسئله با عنوان ابتلای چندگانه: چالش ها واستراتژی های پیش روی نظام سلامت برگزار می کند:
زمان برگزاری  : روز دوشنبه  97.4.4    ساعت 10
مکان : دانشکده مدیریت واطلاع رسانی پزشکی - طبقه اول  اتاق 202

لطفا جهت مشاهده پوستر کلیک فرمایید.
                                    پوستر ژورنال کلاب  مبتنی بر مسئله با عنوان ابتلای چند گانه

• توسط آمنه سلیمی