تاریخ : يکشنبه 23 ارديبهشت 1397

مدیریت تعالی بالینی و امور بیمارستانی

مدیرتعالی بالینی و امور بیمارستانی منصوب شد

دکترمهدی نظری به عنوان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی منصوب شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر پور فتحی معاون درمان دانشگاه طی صدور حکمی دکتر مهدی نظری را به عنوان مدیر تعالی و امور بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب کرد.
در این حکم آمده است؛
جناب آقای دکتر مهدی نظری
 پزشک متخصص محترم بیهوشی

با سلام و احترام؛
 با عنایت به سوابق ارزشمند مدیریتی و انگیزه کاری که در جنابعالی سراغ دارم به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان "مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان "منصوب میشوید امید وارم با بهره مندی از ظرفیت های عظیم دانشگاه و با استعانت از خداوند سبحان در ارتقاء فرآیند های سلامت موفق و موید باشید.
آلبوم تصاویرمدیرتعالی بالینی و امور بیمارستانی منصوب شد

• توسط فاطمه دایی