تاریخ : شنبه 8 ارديبهشت 1397

همزمان با هفته معلم:

یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و تجلیل از برترین های حوزه آموزش برگزار شد

با حضور استاندار آذربایجان شرقی از اساتید وگروه های برتر آموزشی دانشگاه تقدیر شد.
همزمان با هفته معلم و با حضور اساتید ، اعضای هیات علمی ،؛ دانشجویان ، کارکنان و مسئولین دانشگاهی و همچنین دکتر خدابخش یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار و از برترین ها قدر دانی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر محمدحسین صومی دراین آئین ضمن تبریک هفته معلم و با یاد استاد فرزانه شهید مطهری گفت: بوسه بر جای پای استادی می زنم که تفاوتی بین فرزند خود، دانشجوی فقیر و فرزند همکار نگذارد وآنچه دارد در طبق اخلاص گذاشته در راه آموزش بکار گیرد.
وی افزود: استاد موظف است که با انگیزه در کلاس حضور پیدا کند، خوب تدریس کرده و خوب امتحان بگیرد و دانشجوی خوب تربیت کند و اگر تربیت‌شده‌های ما نتوانند بیماری را به درستی مداوا کنند، مشکل از ماست.

وی با بیان اینکه شهید مطهری را با سخنانی که در حمایت از آزادی، عدالت و مدیریت جامعه داشتند، می‌توان شناخت، گفت: زمانی که ما دانش آموز بودیم در روز سوم اردیبهشت ماه سال 1358، این انسان مدبر را نشانه گرفتند که روز سختی برای همه ما بود.

وی ادامه داد: با مشکلاتی که در جامعه رخ داده است، پس از 40 سالها وقتی به آموزه‌های شهید مطهری نگاه می‌کنیم، می‌فهمیم که چطور امام از توصیه‌های ایشان یاد می‌کند و از طرف دیگر می‌فهمیم که چرا دشمنان، چنین انسان‌های ساده و توانمندی را نشانه گرفتند تا در آینده در مسیر انقلاب خدشه وارد کنند.

دکترصومی با تاکید بر این‌که باید زیرساخت فضا، تجهیزات و نیروی انسانی را در دانشگاه آماده کنیم، افزود: در چهار سال گذشته، از 118 رشته به 175 رسیده‌ایم و افتخار داریم که برای اولین بار، پیوند کبد در تبریز شروع شد که علایم وجود فضای مناسب و اعضای هیئت علمی برجسته درآن است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: یک دانشگاه را با محصولاتش می‌شناسند و مهمترین محصول و فرآورده دانشگاه، همه‌ی فارغ التحصیلانی هستند که در حوزه‌های مختلف تلاش می‌کنند.

وی تأکید کرد: درخواست ما در حوزه آموزش و مدیران گروه و اعضای هیئت علمی این است که به اصالت‌مان برگردیم؛ چرا که ما از زمان قدیم یاد گرفته‌ایم که به‌موقع در کلاس حاضر شده و همه سرفصل‌ها را تدریس کنیم، چه اتفاقی افتاده است که عضو هیئت علمی ما ساعت 12 بخواهد دانشگاه را ترک کند و یک‌سری سرفصل‌ها را نگوید و امتحان درست نگیرد؟!

وی گفت: ما از وظیفه اصلی خود که به‌خاطر آن به دانشگاه آمده‌ایم، غافل هستیم و جای پای استادی را می‌بوسم که هیچ تفاوتی بین فرزند خود، فرزند یک استاد و فرزند فقیر قائل نمی‌شود.

گفتنی است؛ یازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری همزمان با هفته معلم، روز شنبه (هشتم اردیبهشت 97) در سالن دانشکده جدید داروسازی برگزار شد که در پایان، از 13 مورد فرآیندهای نمونه دانشگاه، اساتید بازنشسته سال 96، گروه‌های نمونه دانشگاه، بسته نمونه تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی، اساتید راهنمای تحصیلی نمونه (استاد مشاور)، دفتر توسعه برتر، پایان نامه برتر آموزش پزشکی، دانشجویان رتبه اول علوم پایه و کارورزی دانشگاه و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه تجلیل شد.

آلبوم تصاویریازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و تجلیل از برترین های حوزه آموزش برگزار شد

• توسط پروین جوادی
  • تایید شده پروین جوادی