تاریخ : سه شنبه 4 ارديبهشت 1397

عیادت وزیر بهداشت از بیمار اولین پیوند کبد در تبریز

دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی: فرهنگ اهدای عضو در کشور گسترش پیدا کرده است/ حوزه سلامت، محتاج این توجه بود و امیدواریم که حمایت از حوزه سلامت، استمرار داشته باشد
وزیر بهداشت با حضور در بیمارستان امام رضا(ع) از بیمار تبریزی که اولین پیوند کبد استان آذربایجان شرقی برای وی انجام شده بود، عیادت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر سید حسن هاشمی در حاشیه عیادت از این بیمار، اظهار داشت: تعداد افراد در صف انتظار پیوند کلیه در کشور را حدود 25 هزار نفر هستند اما خوشحالم که فرهنگ اهدای عضو در کشور گسترش پیدا کرده و امروز هم شاهدیم که با ایثار خانواده متوفی مرگ مغزی، اولین پیوند کبد در تبریز با موفقیت انجام شد و حیات دوباره را به این بیمار اهدا کردند.
وزیر بهداشت تصریح کرد: امروز دو پیوند کلیه در تبریز به خوبی انجام شد و قلب فرد مرگ مغزی شده برای پیوند، به تهران ارسال شد و منشا این زیبایی ها، مردم و فرهنگ آنها است که وقتی فردی فوت شده و اعضای بدن وی موجب حیات فرد دیگری و ادامه زندگی انسانها می شود.
دکتر هاشمی گفت: اقدامات وزارت بهداشت در  جهت توسعه خدمات سلامت در کشور است و توسعه 450 هزار متر مربعی زیرساخت های حوزه سلامت در استان آذربایجان شرقی، نشان دهنده توجه وزارت بهداشت به توسعه خدمات است و از دولت و مجلس تشکر می کنیم و حوزه سلامت، محتاج این توجه بود و امیدواریم که حمایت از حوزه سلامت، استمرار داشته باشد.
وزیر بهداشت از عدالت در دسترسی به خدمات سلامت به عنوان یکی از اهداف وزارت بهداشت و طرح تحول سلامت یاد کرد و گفت: از مرزها و شهرهای دورافتاده آغاز کردیم و مراکز پیوند هر سال گسترش پیدا می کند و در گذشته، پیوند کبد و مغز استخوان در تبریز انجام نمی شد اما امروز پیوند کبد راه اندازی شده و امیدواریم که پیوند قلب هم به زودی آغاز شود.
دکتر هاشمی با بیان اینکه تا قبل از دولت یازدهم، فقط دو مرکز در کشور اقدام به پیوند کبد می کردند، افزود: در حال حاضر تعداد مراکز پیوند کبد در کشور به 7 مرکز افزایش پیدا کرده است و اعمال پیوند اعضا، بسیار پیچیده است.
وزیر بهداشت تصریح کرد: بالاترین آمار پیوند اعضا در یک بیمارستان در دنیا مربوط به ایران است که از افتخارات کشور است اما در تلاش هستیم تا مراکز پیوند اعضا در کشور گسترش پیدا کند اما باید کاری کنیم که کار مردم به پیوند عضو نرسد.
دکتر هاشمی اظهار داشت: توسعه درمان، هنر نیست بلکه توسعه بهداشت و پیشگیری از بروز بیماری ها، هنر است بنابراین باید تلاش کنیم که خودمراقبتی و پیشگیری از بیماری ها در جامعه گسترش پیدا کند که بخشی از آن متوجه رسانه ها است و امیدواریم که این فرهنگ به حدی نهادینه شود که در سالهای آینده نیازمند توسعه زیرساخت های درمانی نباشیم.
گفتنی است : وزیر بهداشت  بعد از افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام خمینی (ره) ازبیمار پیوند کبد عیادت نمود و سپس در جلسه با مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تبریز و نماینده و معتمدین شهرستان های مرند و جلفا در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه حضور یافت وپس از جلسه در برنامه تلویزیونی شبکه استانی سهند حضور یافت .
  • توسط فاطمه دایی
  • در 1397/02/04