تاریخ : سه شنبه 4 ارديبهشت 1397

باحضور وزیرمحترم بهداشت؛

کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام خمینی(ره) تبریز افتتاح شد
کلینیک تخصصی وفوق تخصصی امام خمینی(ره) تبریز با حضور دکتر هاشمی وزیربهداشت، عصر امروز همزمان با حضور رییس محترم جمهور در تبریز افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر هاشمی وزیر بهداشت در مراسم افتتاح کلینیک تخصصی وفوق تخصصی امام خمینی (ره) اظهار داشت: وقتی دکتر صومی دربخش سوختگی محضر رئیس جمهور گزارش ارائه میکرد، خستگی از تن همه و رئیس جمهور درآمد .
دکتر هاشمی افزود: دکتر صومی با این تلاشهایی که در توسعه همه جانبه دانشگاه و ایجاد امکانات قابل تقدیر برای مردم آذربایجان داشتید، بهشت سهم شماست.
دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز درآئین افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام خمینی(ره) از مجریان ومتولیان پروژه کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام خمینی تشکر وقدردانی نمود.
گفتنی است : کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام خمینی (ره)دارای 60 اتاق پزشک است در زمینی با زیر بنای 3800 متر مربع و در 4 طبقه احداث و در مدت 28 ماه با اعتباری بالغ بر 11 میلیارد تومان ساخته و تجهیز شده است .در این کلینیک، خدمات تخصصی و فوق تخصصی با تعرفه پایین به مردم ارائه میشود .

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی