تاریخ : سه شنبه 4 ارديبهشت 1397

با حضور رییس جمهور محترم و وزیر بهداشت

مرکز جامع و فوق تخصصی سوانح و سوختگی مرکز آموزشی و درمانی سینا افتتاح شد

باحضور رییس جمهور و وزیر بهداشت، مرکز جامع و فوق تخصصی سوانح و سوختگی شمالغرب کشور در مرکز آموزشی و درمانی سینا تبریز افتتاح وبه بهره برداری رسید .
با حضور رییس جمهور و وزیر بهداشت
مرکز جامع و فوق تخصصی سوانح و سوختگی شمالغرب کشور در مرکز آموزشی و درمانی سینا تبریز افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور رئیس جمهور و وزیر بهداشت بیمارستان ۶۴ تخت سوانح سوختگی سینای تبریز افتتاح شد.این مرکز ۶ هزار و ۸۰۰ متر مربع وسعت دارد که ۱۳ میلیارد تومان برای ساختمان و ۳۴ میلیارد تومان برای تجهیزات آن هزینه شده است.مرکزجامع و تخصصی سوانح و سوختگی سینای تبریز در 4 بخش کودکان، زنان، مردان و بخش مراقبت های ویژه ایجاد شده و مجهز به اتاق عمل است.این مرکز 64 تخت خوابی برای رسیدگی و درمان تخصصی به سوانح و سوختگی برای اولین بار در شمالغرب کشور احداث شده است.
دکتر روحانی رئیس جمهور محترم ضمن بازدید از بخشهای مرکز ازبیماران بستری نیزعیادت نمود.
شایان ذکراست: در جریان سفر رئیس جمهور به آذربایجان شرقی قرار است 70 طرح حوزه بهداشت و درمان با هزینه ای افزون بر 150 میلیارد تومان افتتاح شود.

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی