تاریخ : پنجشنبه 30 فروردين 1397

دکتر خدابخش ؛ استاندار آذربایجان شرقی، درجشه هفتادسالگی دانشگاه :

دو ویژگی مهم استان ما وجود دکتر صومی بعنوان مدیری پرکار و جهادی در عرصه سلامت و وجود خیرین سلامت بزرگوار است

استاندار آذربایجان شرقی با حضور در جشن هفتادمین سال تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت : ما در هفته سلامت در جمع مدیران و مسئولان حوزه سلامت هستیم و باید به موصوع پیشگیری بیشتر از پیش پرداخته شود و این یک وظیفه همگانی است.
دکتر خدابخش افزود: بر اساس گفته های رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و آمار ارایه شده کم تحرکی و مصرف ۳ برابری روغن ، نمک و شکر آمار خوبی نیست و در این زمینه ها به فرهنگ سازی و اطلاع رسانی بیشتری نیاز است و باید فرهنگ سازی شود.
وی ادامه داد: در حوادث رانندگی در ایام نوروز ۹۷ در کل کشور ۴۰ هزار مجروح داشتیم که این آمار تکاندهنده ای است و باید توجه و فرهنگ سازی شود.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به اینکه شاه بیت اتفاق هایی که دو دولت تدبیر و امید افتاده ، در حوزه بهداشت و درمان بوده افزود: انقلابی عظیم را در این زمینه شاهد بودیم و علاوه بر اتفاق هایی بسیار خوبی که در این عرصه شاهد آن بودیم ، استان از دو ویژگی خاص نیز در این زمینه برخوردار است که یکی حضور دکتر صومی به عنوان ریاستی فعال ، پرکار با مدیریت جهادی بر دانشگاه علوم پزشکی تبریز است و دیگری خیرین بسیار عزیز جناب آقایان نوبری و مردانی آذر که همراه همیشگی دانشگاه هستند .
دکتر خدابخش افزود: بیمارستان ۵۶۰ تختخوابی کودکان که توسط خیر محترم جناب مردانی آذر در حال احداث است در حال اتمام کارهای ساختمانی است و در سفر رییس جمهور میزان بودجه برای تجهیز آن رایزنی خواهد شد.
وی در پایان گفت : خدمات بسیار ارزنده بهداشتی و درمانی که در این استان ارایه می شود مردم استانهای همجوار و کشورهای همسایه را منتفع می سازد که این افتخار بزرگی برای ماست.
نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم تبریز ، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز با حضور در آیین باشکوه جشن هفتادمین سال تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت : ما در تبریز ۷۵۰ سال پیش دانشگاهی داشتیم که به ۷ زبان زنده دنیا تدریس میکرد و دانشجو تربیت و به سایر نقاط دنیا اعزام میکرد
در آن زمان در دانشگاه ربع رشیدی مدیریت فرآیندی حاکم بود ، مدیریتی که بیش از ۹۰ درصد از مدیران ما در حال حاضر با آن آشنا نیستند
وی ادامه داد: دانشگاه ربع رشیدی در آن دوره خودگردان بود و همه را بیمه کردو از مهمترین شاخص های آن نهادینه بودن فرهنگ وقف بود و در تمامی زمینه ها در این دانشگاه وقف انجام شده بود.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی ادامه داد: من به عنوان یک آذربایجانی به گذشته خود افتخار میکنم ، گذشته ای که الان به دنبال آن هستیم.
وی احیا دانشگاه ربع رشیدی را خواستار شد و گفت : من پیگیر این قضیه بوده و هستم و حمایت مسئولین را در این زمینه خواستارم.
وی در پایان افزود : حیات کل هستی به خاطر انسان است و حیات انسان به علم بستگی دارد ، علمی که بع عمل و اخلاص پایبند باشد و ما وقتی توانمند خواهیم شد که برای مردم خدمت کنیم و این اوج انسانیت است.

• توسط پروین جوادی
  • در 1397/01/30