تاریخ : پنجشنبه 30 فروردين 1397

باحضور وزیر بهداشت:

مرکز سلامت لاله افتتاح شد

باحضور وزیر بهداشت درمان وآموزش پزشکی مرکز لاله بعنوان یکی از هفتاد طرح بهداشتی هفته سلامت افتتاح شد.
مرکز سلامت لاله بعنوان نمونه ای از طرح های بهداشتی هفته سلامت با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی ، دکتر خدابخش ، نمایندگان و مسئولین استانی افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،  مرکز سلامت لاله در یکی از نواحی کم برخوردار و پرجمعیت شهر تبریز با ۶۰۰ متر زیربنا در سه طبقه با ۲ پزشک و ۹ مراقب سلامت ۲۵۰۰۰ نفر را پوشش خواهد داد.
بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای سلامت روان و مشاور تغذیه، دندانپزشک و کارشناس آزمایشگاه هر کدام یک نفر، در این مرکز ارائه خدمت خواهند کرد.
سال شروع عملیات اسفند ۱۳۹۵ و سال اتمام اسفند ۱۳۹۶ بوده و با هزینه ای بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان احداث شده است

.
  • توسط پروین جوادی