تاریخ : شنبه 18 فروردين 1397

بازدید اعضای VIP دانشگاه اودنسه از دانشگاه علوم پزشکی تبریز

بازدید اعضای VIP دانشگاه اودنسه از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مدت سه روز
 اسامی و سمتهای مهمانان برنامه مذکور:
  1. Kim Brixen (Director, Odense University Hospital)
  2. Uffe Holmskov (Professor, Head of Institute of Molecular Medicine, University of Sothern Denmark)
  3. Anders Meinert Pedersen (Medical Director of Psychiatry, Regions of Southern Denmark)
  4. Manouchehr Seyyed Vafaee
مراکز مورد بازدید :
  1. دیدار و نشست علمی با رئیس دانشکده پزشکی و جمعی از اعضای  هیئت علمی .
  2. بازدید از مراکز :  تحقیقات علوم اعصاب ، تحقیقات ایمونولوژی ، رازی ، سلولهای بنیادی و پزشکی ساختاری ، تحقیقات کاربردی علوم  داروئی ، بخش دیالیز امام رضا و ...

در نهایت پس از دیدار با ریس  دانشگاه  تفاهم نامه بین دانشگاهی در زمینه های :
 ۱- تبادل دانشجو و اساتید  ۲- برگزاری دوره های آموزشی مشترک ۳- طراحی پروژه های تحقیقاتی مشترک در زمینه گسترش همکاری ها و بالا بردن سطح ارتقاء کیفی منابع علمی ، پژوهشی ، آموزشی ، تحقیقات و فن آوری فی مابین منعقد گردید..

• توسط جواد گلی
  • تایید شده پروین جوادی