تاریخ : يکشنبه 5 فروردين 1397

اطلاع رسانی در خصوص مجلات نامعتبر

ضمن تشکر از زحمات بی شائبه همکاران محترم در ارتقاء آموزش، پژوهش و خدمات سلامت دانشگاه، باستحضار می رساند متاسفانه در سالهای اخیر انتشار برخی مجلات پولی بی کیفیت موجب آلودگی فضای علمی و نشر مقالات داوری نشده گردیده است. سیاست دانشگاه در ارتقاء کیفیت تحقیقات و انتشار یافته های اعضاء محترم هیات علمی در مجلات کیفی تر و بخصوص مجلات Q1 و عدم انتشار مقالات در مجلات لیست سیاه و تخصیص امتیاز منفی برای مقالاتی (سال 2018) که در مجلات لیست سیاه منتشر می شوند، در حال اجرا است. با توجه به راه اندازی سامانه معرفی مجلات نامعتبر و جعلی در وبگاه www.research.ac.ir و امکان جستجوی مجلات لیست سیاه، همکاران محترم قبل از اقدام برای ارسال مقاله، مجله مورد نظر را از سامانه فوق بررسی سپس اقدام به ارسال مقاله نمایند. جهت مزید اطلاع، باستحضار همکاران می رساند برای مقالات 2018 چاپ شده در مجلات نامعتبر از طرف معاونت تحقیقات و فناوری وزارت متبوعه، امتیاز منفی تعلق خواهد گرفت.
  • توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده اقای ادهم