تاریخ : دوشنبه 28 اسفند 1396

شروع به فعالیت اکیپ های نظارت نوروزی حوزه معاونت درمان از 28 اسفند 96

آیین شروع به فعالیت اکیپ های نظارت نوروزی حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزارشد.

آیین شروع به فعالیت  اکیپ های نظارت نوروزی حوزه معاونت درمان از محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حجت پور فتحی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آیین شروع  به فعالیت اکیپ های نظارت نوروزی حوزه معاونت درمان اظهارداشت : ده اکیپ درمانی و نظارتی از صبح امروز 28 اسفند ازمراکز آموزشی درمانی تبریز و بیمارستانهای شهرستانها  بازدید نظارت عالی خواهند داشت تا برنامه هایی که در راستای ارائه خدمات درمانی پیش بینی شده در تعطیلات عید نوروز بصورت صحیح اجرا شود و مراجعین به مراکز مشکلی نداشته باشند .
گفتنی است : فعالیت اکیپ های کنترل و نظارت امور درمانی واحدهای تابعه استان آذربایجانشرقی ازساعت 8 صبح امروز28 اسفندازمحل ستاد مرکز دانشگاه شروع شد .

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی