تاریخ : پنجشنبه 24 اسفند 1396

اولین عمل تومورهای مغزی شوانوم در شمالغرب کشور

اولین عمل جراحی شوانوم رتروسیگموئید نورو مونیتورینگ (سینوس ماستوئید پشت گوش )

اولین عمل جراحی شوانوم رتروسیگموئید نورو مونیتورینگ (سینوس ماستوئید پشت گوش ) توسط اساتید جراح مغز و اعصاب مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از ترجمان صبح، تومور مغزی در قسمت پائین مغز و در استخوان سینوس ماستوئید گوش قرار گرفته بود و بیمار با سردرد مزمن مراجعه کرده بود و به روش رتروسیگموئید نورومونیتورینگ که درآن عصبها کاملا حفظ شده و با مونیتور عصبی ۱۲ گانه توانستیم تومر مذکور را بدون کوچکترین آسیب عصبی برداشته و بیمار به زندگی عادی خود برگشته است.
دکترصالح پور متخصص جراحی مغز و اعصاب در خصوص عمل جراحی شوانوم رتروسیگموئید نورو مونیتورینگ گفت : از عمده ترین نشانه های این نوع تومورسردرد های شدید سرگیجه کاهش شنوایی و عدم تعادل ،فلج شدن صورت و در موارد شدیدتر فلج شدن یک طرف بدن است
وی افزود: با کمک دستگاه مانیوتورینگی که در بیمارستان راه اندازی شده می توانیم بدون کوچکترین آسیب عصبی اقدام به خارج کردن این نوع تومورها نموده و زمان عمل را نیز کاهش دهیم.
وی اضافه کرد: در برخی از موارد افراد سردردهای را کم اهمیت دانسته و به دنبال درمان به موقع آن نیستند از این رو توصیه می شود افراد با احساس سردرد حتی به صورت خفیف هم به متخصص مراجعه کنند تا مراحل درمان مناسب و به موقع بر روی آنها انجام گیرد.
خاطر نشان می شود: این نوع عمل جراحی برداشتن تومور مغزی به روش نورومونیتورینگ برای اولین بار در شمالغرب کشور در بیمارستان امام رضا (ع) تبریز با موفقیت انجام گرفت.
  • توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی