1 ضرورت درج نام وبسایت و ایمیل دانشگاه در کار آزمایی های ثبت شده - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

تاریخ آخرین بروزرسانی : يکشنبه سوم تير 1397 ساعت 11:28
تاریخ : دوشنبه 14 اسفند 1396

قابل توجه اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی

ضرورت درج نام وبسایت و ایمیل دانشگاه در کار آزمایی های ثبت شده

نامه مدیر محترم آمار و فناوری اطلاعات

باستحضار می رساند با بررسی کارشناسان  مدیریت آمار و فناوری اطلاعات از سایت مرکز ثبت کارآزمایی بالینی ایران (irct.ir) ،  موارد زیر در آن سایت رعایت نگردیده است. با توجه به اینکه اکثرا کارآزمایی ها با منبع مالی  معاونت تحقیقات تامین میگردد و حمایت کننده مالی محسوب می شود و همچنین کارآزمایی ها نیاز به تائید از کمیته اخلاق دانشگاه دارد . لذا نظر به ارتقاء وب دانشگاه در ثبت کارآزمایی ها توسط افراد ثبت کننده در سایت مذکور موارد ذیل به صورت اجباری از ثبت کننده خواسته می شود .
  1. ایمیل ها با ایمیل دانشگاهی و پسوند @tbzmed.ac.ir ثبت گردد.
  2. در ثبت،  نام سازمان ، دانشگاه علوم پزشکی تبریز ثبت گردد. (دانشگاه تبریز نباشد)
  3. نام وب سایت دانشگاه در محل مربوطه ثبت گردد.(www.tbzmed.ac.ir)
  • در دوشنبه 14 اسفند 1396
  • ساعت 11