تاریخ آخرین بروزرسانی : پنجشنبه سی و یکم خرداد 1397 ساعت 18:52
تاریخ : شنبه 12 اسفند 1396

مسئول تیم اعزامی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مناطق زلزله زده کرمانشاه:
 بیشتر خانه های بهداشت در مناطق زلزله زده کرمانشاه را پوشش دادیم
مسئول تیم اعزامی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مناطق زلزله زده کرمانشاه تاکید کرد: بیشتر خانه های بهداشت را در مناطق زلزله زده کرمانشاه حتی با دورترین مسیر دسترسی، از سوی اکیپ ما پوشش داده شده بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در مراسم تجلیل از اکیپ اعزامی به مناطق زلزله زده کرمانشاه و خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی با اشاره به این که ارزیابی های اولیه در پی اطلاع از زلزله ی مهیب در کرمانشاه از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام شد، گفت: تعداد زیادی از همکاران داوطلب شرکت در این اکیپ بودند که در طول دو روز بعد از هماهنگی های، 171 نفر به مناطق زلزله اعزام شدند.
وی ادامه داد: بعد از طی مسیر 17 ساعته به منطقه رسیدیم تا بیمارستانی را در سرپل ذهاب از تیم قبلی تحویل بگیریم که متاسفانه تیمی در آن جا مشاهده نکردیم و با این حال خود عملیات خدمت رسانی را آغاز کردیم.
وی افزود: هم چنین موقع تحویل بیمارستان صحرایی "ثلاث باباجانی" با بیمارستانی متروکه مواجه شدیم که تیم قبلی ما  آن را ترک کرده بود و با این حال با کمک 25 نفر توانستیم آن را سرپا نگه داریم.
عبادی، گردش اعضای تیم در روستا ها و ویزیت زنان باردار و دیگر نیازمندان به خدمات درمانی و بهداشتی را از دیگر اقدامات تیم اعزامی تبریز دانست و گفت:خدمت بی منت و اوج ایثار را آن جا به عینه دیدیم، به طوریکه همکارانمان سعی می کردند که تمامی نقاط رو پوشش داده و به همه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه دهند.
وی بیان کرد: مقرر شده بود که تیم بعد از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، امور را به عهده بگیرند که به دلایلی نتوانستند در زمان تعیین شده در محل حضور یابند و از این رو ماموریت ما طبق دستور دکتر صومی، رئیس دانشگاه تبریز تمدید شد و تا زمان رسیدن دانشگاه بعدی، مراکز بهداشتی و درمانی را اداره کرده و به خدمت رسانی ادامه دادیم.
وی مشخص شدن نقاط قوت و قابل بهبود تیم را از جمله نتایج ارزشمند اعزام اکیپ به مناطق زلزله زده کرمانشاه از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانست.
در پایان مراسم از اکیپ اعزامی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مناطق زلزله زده کرمانشاه و خدمت رسانان به زائران اربعین حسینی تجلیل شد.

• در شنبه 12 اسفند 1396
  • ساعت 11
  • توسط فاطمه دایی
  • در 1396/12/12