تاریخ : پنجشنبه 10 اسفند 1396

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

مرکز مدیریت حوادث در تبریز احداث می‎شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از برنامه‎ریزی برای احداث مرکز مدیریت حوادث در تبریز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکترمحمد حسین صومی در مراسم تجلیل از اکیپ اعزامی به مناطق زلزله زده کرمانشاه و خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی با اعلام این خبر گفت: با راه اندازی این مرکز، در مواقع مورد نیاز و بروز حوادث می‌توانیم مصدومان و آسیب دیدگان را اسکان داده و به درمان آنان بپردازیم تا از نظر مدیریت حوادث و امدادرسانی در استان  مشکلی پیش نیاید.
وی با بیان این‎که حضور دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مناطق زلزله زده کرمانشاه تجربه‎ی ارزشمندی محسوب می‎شود، تاکید کرد: خرسندیم که به عنوان خادمان زائران در مهران، همکاران دانشگاه علوم پزشکی تبریز حضور داشتند که بعد از اطلاع از وقوع زلزله در کرمانشاه، در اسرع زمان طی هماهنگی‎های انجام شده، همکارانمان از مهران عازم سرپل ذهاب به منظور خدمت رسانی به مردم شدند.
دکترصومی افزود: اکیپ درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از اولین گروهی بود که در منطقه حضور یافت که خوشبختانه به طور منظم و با مشخص کردن برنامه‎های از پیش تعیین شده، امورات، ساماندهی و مدیریت شد تا خدمات کیفیت و بهره وری بالایی را داشته باشند.
وی با بیان این‎که حدود 170 نفر اکیپ کمک به مناطق زلزله کرمانشاه را تشکیل می‎داد، گفت: انتخاب و بیرون کشیدن این تعداد همکار از سیستم پزشکی دانشگاه کار آسانی نبود که با همراهی و حمایت همکارانمان این کار انجام شد.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود یاد آور شد: در موقع ورود اکیپ به منطقه، با انتظارات مضاعفی رو به رو شدیم و متاسفانه مشاهده می‎شد که تعدادی از پزشکان حاضر در منطقه، بعد از وقوع زلزله آن جا را ترک کرده بودند.
دکترصومی ساختن نفس انسانی و تجربه شرایط سخت و نیز درک رنج‎ها و درد‎ها را از دیگر نتایج مهم این اکیپ اعزامی دانست است که البته شناسایی نیازهای درمانی و بهداشتی منطقه را نیز به دنبال داشت.
وی در بخش پایانی سخنان خود اشاره راه اندازی سه مرکز به نام آذربایجان شرقی در کرمانشاه، بیان کرد: این مراکز با همراهی خیران، انجمن‎ها و سمن‎ها در کرمانشاه ساخته خواهد شد و پیمانکار پروژه به زودی مشخص می‌شود.
در پایان مراسم از اکیپ اعزامی به مناطق زلزله زده کرمانشاه و خدمت رسانان به زائران اربعین حسینی تجلیل شد.

آلبوم تصاویرمرکز مدیریت حوادث در تبریز احداث می‎شود

• توسط فاطمه دایی