0 حجت الاسلام والمسلمين محمد علي آل هاشم امام جمعه محبوب تبريز بهمراه دکتر صومی رئیس دانشگاه از حجت الاسلام والمسلمين علي حاجي زاده امام جمعه موقت تبريز، عیادت كرد. - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

تاریخ آخرین بروزرسانی : يکشنبه سوم تير 1397 ساعت 11:28
تاریخ : يکشنبه 6 اسفند 1396

ظهريكشنبه 6 اسفند ماه حجت الاسلام والمسلمين محمد علي آل هاشم امام جمعه محبوب تبريز بهمراه دکتر صومی رئیس دانشگاه از حجت الاسلام والمسلمين علي حاجي زاده امام جمعه موقت تبريز كه در بخشicu  ريه مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) بستري هستند عیادت كرده و از نزدیک در جریان مداوای ایشان قرار گرفت .
به گزارش روابط عمومي بيمارستان امام رضا(ع) ،دكتر صومي رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان و دكتر فرجي رئيس مركز آموزشي درماني امام رضا(ع) تبريز در خصوص روند دوره درمان وي به امام جمعه تبريز توضيحات لازم را ارائه نمودند.
خاطر نشان مي شود امام جمعه محبوب تبريز از كادر درماني مرکز آموزشی درمانی  امام رضا(ع) به دليل تلاشهاي بي وقفه و شبانه روزيشان قدر داني كرد.

• در يکشنبه 6 اسفند 1396
  • ساعت 16